Itt van most:

Jogi nyilatkozat

A www.moletti-pecs.hu honlapot a Nyúl Kereskedelmi Kft üzemeltetni.
A Nyúl Kereskedelmi Kft weboldalain található Internetes, és hozzá kapcsolódó szolgáltatások, úgymint hírlevelek, nyomtatott és elektronikus magazin megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban - valamint a Szerzői jogi nyilatkozatban, és Adatvédelmi nyilatkozatban - felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat, és ne iratkozzon fel hírleveleinkre!

A www.moletti-pecs.hu weboldal szolgáltatásai (pl. Hírlevél, Képgaléria, Kuponok, stb.) a felhasználók számára teljes egészében DÍJMENTES. A felelősség kizárása

  1. A Nyúl Kereskedelmi Kft fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Nyúl Kereskedelmi Kft nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Nyúl Kereskedelmi Kft kifejezetten kizárja.
  2. A Nyúl Kereskedelmi Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Nyúl Kereskedelmi Kft weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  3. A Nyúl Kereskedelmi Kft nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
  4. A Nyúl Kereskedelmi Kft nem tartozik felelősséggel a Márkaboltokat üzemeltető partnerei által közölt adatokért, úgy mint árak és termékleírások. Az oldalon feltüntetett árak és termékleírások tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Keressen minket

Címünk
Lady Moletti Divatáruház
Pécs, Átrium Üzletház, Király utca 76
          Nyitva tartás: H-P: 9-17.30 h
                                  Szo: 9-12.30 h
Telefonszámunk
+36 72 211 547
Email
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keressen minket a Facebookon